Om oss

JuristDirekt > Om oss

Om juristDirekt

JuristDirekt gör det möjligt att snabbt och enkelt konsultera en Jurist, för rådgivning om lagar, regler och förordningar i mobiltelefonen. Med digital teknik erbjuder JuristDirekt tillgång till lättillgänglig juridisk vägledning. Lagen är något som angår oss alla, och vi tycker inte att det ska vara dyrt eller krångligt. Vad behöver du hjälp med idag?. Prata med en Jurist inom 60 sekunder i telefon för endast 295kr.

JuristDirekt grundades ur en tanke om att juridiken många gånger uppfattas som krånglig och dyr. Vår vision med JuristDirekt är att sänka tröskeln och erbjuda ett alternativ där juridiken inte ska krånglas till utan vara lättillgänglig för privatpersoner företag som behöver hjälp i juridiska frågor.

Vår erfarenhet säger oss att det är vanligt att människor vid flera tillfällen i livet är i behov av juridisk hjälp men inte alltid vet var eller hur man kan få hjälp. Många gånger söker dessa människor inte heller professionell hjälp eftersom det ofta är kostsamt utan försöker istället lösa problemen själva eller i värsta fall struntar i tvisten/upprätta det där avtalet som de egentligen behöver. Hos oss och skall det vara snabbt, tryggt, enkelt och billigt med vardagsjuridik.